Ókécskei adventi koncert és vásár

Kedves Látogató!

Ezúton szeretnénk mi is megosztani veled az alábbi esemény meghívóját!

“Kedves Barátaink,

ahogy azt már megszokhatták, advent harmadik vasárnapján 16 órakor idén is adventi koncertre várunk mindenkit az Ókécskei Zenés Esték sorozatban. A hangversenyen ebben az évben a Zeneiskola énekes és hangszeres tanárai és diákjai, a Református Iskola diákjai és a Szabolcska Mihály Református Énekkar gondoskodik majd a méltó adventi hangulatról.

https://www.facebook.com/events/2111374922244600/

Idén először, hagyományteremtő céllal az adventi koncert köré egy kis adventi vásárt, falut is szerveztünk, mindezt az Arany János Művelődési Központ segítségével. Az egésznapos programsorozat 10 órakor családi istentisztelettel kezdődik, majd a Templom téren adventi vásárral, lucázással, kotyolással, az Ókécskei Közösségi Házban pedig kézműves foglalkozással (gyapjúangyalkák, karácsonyfadíszek készítésére lesz lehetőség) folytatódik egészen a koncert kezdetéig. Koncert után mindenkit szeretettel várunk egy forró italra, karácsonyi hangolódásra, beszélgetésre.

https://www.facebook.com/events/442777056370960/

Az adventi vásárra nagy szeretettel várjuk a város minden intézményét, legyen ez egy újabb lehetőség arra, hogy az osztályok, iskolák, óvodák, közösségek adományokat gyűjthessenek maguknak, az érdeklődők pedig kézműves ajándékokkal térhessenek haza.

Bővebb információt az alábbi telefonszámokon kaphatnak:

Cséplő Noémi 06/20/551-3261

Balla Norbert 06/30/429-1255

Mindenkit szeretettel várunk december 15-én egész nap a Templom téren az Óvoda előtt, az Ókécskei Közösségi Házban és a templomban.

a szervezők”